Manglerne i eVenturizing verden

Risikovillig kapital (VC) mennesker er meget elskelig. De er dem, der giver dig mulighed for at sige hokus-pokus i rejsen af konvertere din idé til penge. Hidtil, har VCs forkælet nordamerikanske og vesteuropæiske idé pionererne mere end nok. Nu er deres ønske om at gøre det en global hofte. Men det er et stort spørgsmålstegn, eller ej, verdens kvaliteten af iværksætterånd og risikovillig kapital industri due diligence på dette specifikke emne er gode nok.
I Boston.com, har Mark G. Heesen opdraget et ny koncept når han gav udtryk for sin mening om VC business udvikling dynamik. Han sagde, “Jeg ser en bifurcation i VC industri. Du vil have din større fonde, der investerer internationalt. Men du vil også starte en masse meget konkrete midler at være målrettet mod en region eller en teknologi. Vi er begyndt at se dette, og det kun kommer til at vokse.”
Tvedeling er irreversibel.
Som tendens og teknologi er de kun to værktøjer, der kan regne med VCs, er regionale eller teknologiske fokusere for VCs en acceptabel strategi. De kan fokusere, som vil bane vejen for bedre opfatte den region eller teknologi med tiden for at forstå, hvad der er muligt.
Det er også helt forståeligt, at kapital ejere vil kigge efter større og smidigere muligheder, som kræver mindre-sved at fordoble, undertiden for at firdoble deres investeringer. Og internationale markeder er tilsyneladende, greenfield muligheder.
Problemet er imidlertid, der er en høj sandsynlighed for at internationale markeder ikke er klar til sådan en stor omlægning. For at gøre historien mere skræmmende, hvis det ikke gøres korrekt, kan globale venture kapitalisme føre til en børnedødelighed, der vil standse dumpning af penge til de internationale iværksættere, når de behov og muligheder er der fremover.
Timing er alt. John Cook, i hans “risikovillig kapital: Venture kapitalister, der savner og fortælle ‘ artikel diskuterer et møde af seks Seattle område VCs. Da de talte om fyre, sagde Seattle VC Keith Grinstein, medstifter af Malibu netværk, Malibu netværk havde lovende teknologi. Men det ind på markedet om to år for tidligt, et problem, der førte til ubesvarede salgsmål, højere kapital behov og andre problemer. “To år siden, vi ikke kunne finde en kunde,” sagde Grinstein. “I dag, jeg læste papiret og der skal være 100 af dem derude. Det dræber bare mig.”
Kendsgerningen er, global tilstedeværelse ønske om VCs er ikke anderledes. Folk er overalt, ideer og viljen til at tage dem til det næste niveau under taget af en virksomhed også. Men VCs bør tænke to gange før foretager løfter til det internationale marked i dag som ligningen ikke kun omfatter ideer og iværksættere som deres etablerede regioner, men også regeringerne, bureaukrati, mangler intelligens og mangler arbejde etik og andre risici er betydeligt høje til at sætte dig tilbage.
Men der er anstændigt værktøjer i hånden, for at vurdere disse risici. Global Entrepreneurship Monitor (GEM) leveret af perle konsortiet og Global konkurrenceevne Ranking og globale IT rapport fra World Economic Forum nogle af mange, der fortæller alvoren af ethvert land investeringer parathed. Når det er tilfredsstillende, er et andet materiale skal anvendes politiske, økonomiske, sociale og teknologiske (PEST) analyse før at gøre enhver trin. PEST er en ramme af macroenvironmental faktorer. SKADEDYR faktorer kombineret med eksterne microenvironmental faktorer kan klassificeres som muligheder og trusler i en styrke, svagheder, muligheder og trusler (SWOT) analyse, begge, vil give VCs en groft forarbejde om hvordan investable virksomheden er.
Uanset hvor lav-hængende frugten er en lejlighed, at være forsigtig skal være kongen. Systematisk tilgang er en neccesity ikke en mulighed, i dette scenario.
Indtil markedet er klar, lyder den mest brugbar idé som en prospektiv område gennem partnerskaber. Partnere skal være hæderlige sælgere af denne industri. Også skal have erfaring i regionen. Tvinger disse leverandører til en rejse sammen til en hot start, uden tvivl vil gøre VCs hånd stærkere.
Faktum er, at signalerer en ændring af egenskaber for VCs. Fælles indsats med leverandører er noget nyt og nogle kan ikke nyde dette landskab ved at drive forretning. Men reglerne for global succes er stiv og ikke-omsættelige.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.