Hvordan Washington Home udlån arbejde?

Før vi begynder, lad os diskutere, hvad vi håber, du vil lære gennem denne artikel. Så kan vi begynde at stykke det sammen for dig. En rente-kun lån er blevet et meget populært valg af de mange Washington boliglån, der er til rådighed. Hvad er at gøre denne type lån så populære? Hvilke andre muligheder er tilgængelige for potentielle Washington hjem købere.

Hvis du har et ønske om en lavere indledende månedlige betaling, lavere betalinger over kortere periode, muligheden for, at hvis satserne forbedre din satser kunne gå ned giver dig lavere betalinger, det faktum, du kan kvalificere sig til selv en endnu højere lånebeløb, som ville give dig til at købe et større hus end oprindeligt du troede, det kan være en mulighed, du bør undersøge. Der er et par andre ting, du måske nødt til at overveje.

Hold læsning videre for at lære, hvordan dette emne kan gavne dig, som resten af denne artikel vil levere du vil de nødvendige oplysninger.

Dine betalinger kan ændre sig med tiden. Der er også mulighed for højere betalinger, hvis satserne går op. Disse renter kun lån er normalt renter kun i en bestemt periode. Den normale tid er 4 til 11 år derefter betalingen er hævet til et normalt niveau. Denne type af en option kan placeres på enhver form for realkreditlån, så du stadig bliver nødt til at planlægge omhyggeligt, da det vil ty tilbage til den oprindelige pant, du har.

Den bedste kandidat til en rente-kun lån ville være en person, der havde råd til at betale for hjemmet med en typisk fast forrentede, 30-årige realkreditlån. Grunden til at de ville vælge en interesse kun er det er en del af en finansiel plan, de har for fremtiden.

Washington boliglån stilles til rådighed gennem flere andre programmer. Homeownership lead Initiative blev skabt for at gøre hjemme finansiering mere tilgængelig og let for arbejdende familier. De har også HomeSite program. Dette unikke program er baseret på behov og giver hjem ejer mulighed for at beskedne indkomst første gang hjem købere.

Lidt om udbetaling assistance og hvad det betyder. De fleste af de Washington boliglån har programmer til at hjælpe med ned betaling spørgsmål. Mange mennesker tror, det er gratis penge, det meste af tiden er det ikke. Mange af disse programmer er faktisk en anden pant, der har lave renter eller udskudt betalinger. Nu kan du være i stand låne penger på dagen uten kredittsjekk til at kvalificere sig til en Grant. Dette behøver ikke at blive betalt tilbage. Det er normalt betales tilbage, hvis du sælger dit hjem inden for en vis mængde tid dog. De fleste af disse programmer har indkomst begrænsninger. Disse kræver normalt købere at være under 80% eller til 80% af areal median indkomsten for at kvalificere sig.

Så sammen med de normale lån, såsom en standard 30 års realkreditlån Washington giver også køberen et valg af flere andre programmer til at hjælpe med at få huset af dine drømme. Det foreslås, før der træffes beslutning om nogen af Washington boliglån, du udvikler en finansiel plan og tale med et realkreditlån professionel med eventuelle spørgsmål, du måtte have. Næste gang du har spørgsmål om dette emne, kan du henvise tilbage til denne artikel som en praktisk vejledning.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *