Få et kreditkort, der virker For dig

For de fleste af os går næsten ikke en uge uden at få et kreditkort tilbud. Hvis du tænker på at få en ny, er der flere centrale emner at vælge, hvilken der er bedst for dig.
De alle annoncere fordele. Hvilken blanding af fordele bedst passer til dine behov? Det er nøglen. Lad os diskutere nogle af de ting, du bør være opmærksom på, før du gør enhver anvendelse.
Hvad vil du bruge kortet til?
Dette er det vigtigste spørgsmål at stille dig selv. Dine svar vil hjælpe dig beslutte netop hvilken type kort og hvilke incitamenter vil fungere bedst til dine behov.
For eksempel, hvis det er til forretningsbrug, kigge efter en kort, der tilbyder kontanter tilbage til business køb eller et medlemskab rabat købe club. De fleste virksomheder tilbyder en indledende lav for et bestemt beløb af tid – du behøver at vide, hvad satsen springer til, når tid er udløbet. Det kan arbejde bedre for din virksomhed hvis du finder en langsigtet, mere moderat rente end at skulle ændre kort hver par måneder for at holde din rente i skak.
Til personlig brug, hvis du wil bruger det i stedet for kontanter og kontrol i løbet af måneden, men planlægger at betale hver måned, ved, hvad kortet nåde periode er og hvad sker der hvis du går glip af det. Vælge en kort, der tilbyder belønningspoint, selvom du ikke bære en månedlig balance. Dette kan være en fantastisk måde at rack op hyppig flyer mil, så længe du er disciplineret nok til at bruge det på denne måde.
Ved renten
Mange kortselskaber vil tilbyde en indledende rentesats, der er forholdsvis lav, nogle gange endda 0%, i en angivet tidsperiode. Denne sats gælder normalt for både overførte saldi og nyanskaffelser. Hvad sker der, når den indledende fase er slut? Vil renten skyrocket? Vil rentesatsen er mere moderat, hvis du har en god betalingshistorik?
Kigge efter skjulte omkostninger såsom et årligt gebyr eller en kontant forskud gebyr. Det er vigtigt at vide, så du kan bruge dit kort til din bedste fordel.
Evaluere incitamenterne
Mange kort tilbyder også en lang liste over incitamenter med deres ansøgning tilbud. Selv om mange af disse er nice, skal normalt du bruge dit kort en hel del for at få dem. Dette kan blive en fælde–købe mere for at spare mere. Hvis du vil bruge dit kort alligevel, kan du også have noget at vise for det. Se efter kort, der giver incitamenter der interesserer dig, og at du faktisk ville bruge.
Kreditkort udvælgelse er en krydsning mellem en slikbutik og en jungle. Gør kloge beslutninger og du får en sød deal. Ellers, pas på – du kan få spist levende.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.