At blive en certificeret professionel revisor eller CPA

Arbejdet af en statsautoriseret revisor (CPA) eller anvendelsen af denne artikel, en certificeret professionel revisor, kræver involvering i en bred vifte af regnskab, revision, skat og rådgivning aktiviteter. De fleste stillinger for en certificeret professionel revisor vil kræver et minimum af en bachelorgrad i regnskaber eller relaterede felt, og ofte kræve eller foretrækker en kandidatgrad i anvendt regnskabspraksis, eller i det mindste nogle kursus arbejde i et regnskabsprogram kandidatgrad.
En certificeret professionel revisor skal nå (CPA) status gennem CPA certificering. Dette indebærer en række henstillinger og krav for at modtage certificering. Fra begyndelsen af 2005, baseret på henstillingerne fra American Institute for statsautoriserede revisorer (AICPA), kræver 42 stater og District of Columbia CPA kandidater at fuldføre 150 semester timers college kursus arbejde, som er en yderligere 30 timer ud over den typiske fireårig bachelorgrad program. En anden fem stater har vedtaget lignende lovgivning, der vil træde i kraft mellem 2006 og 2009. De eneste stater, der ikke kræver 150 semester timer er Colorado, Delaware, New Hampshire, og Vermont. På grund af landets reaktion på denne tendens, har fleste af højere læreanstalter ændret curriculum planlægger i overensstemmelse hermed, med de fleste programmer tilbyder master’s degrees som en del af de 150 krævede timer.
For at blive en certificeret professionel konto og modtage CPA certificering, er personer i alle stater forpligtet til at tage en fire del, ensartet CPA undersøgelse udarbejdet af AICPA. Denne to-dages undersøgelse er meget grundig og detaljeret. Cirka 25 procent af personer, der tager eksamen hvert år passerer hver del de forsøger. Kandidater, at tager CPA eksamen er ikke forpligtet til at videregive alle fire dele på én gang, men de fleste stater kræver, at de tager eksamen bestået mindst to dele for delvis kredit, og er forpligtet til at fuldføre alle fire afsnit inden for en bestemt periode i betragtning af St spiste i hvilken certificering der søges. CPA eksamen er edb og tilbydes hvert kvartal til mange forskellige test centre i hele nationen. Fleste medlemsstater også kræve ansøgninger om CPA certificering skal også arbejde erfaring inden for regnskab.
Når CPA certificering er blevet modtaget, har en certificeret professionel revisor mange karrieremuligheder. Certified Professional revisorer kan vælge at blive selvstændig, eller kan søge beskæftigelse med banker og kreditforeninger; regeringen agenturer; virksomheder; almennyttige organisationer; revisionsfirmaer; revisionsfirmaer; og en række andre områder. Baseret på den enkelte certificeret professionel revisor, er det muligt at rykke i en virksomhed eller regnskabsafdelingen ganske hurtigt. Certified Professional revisorer, der har utilstrækkelig forberedelse, eller dem, ikke der tilstrækkeligt detalje orienteret, for eksempel, kan finde karriereforløb meget vanskeligt.
En certificeret professionel revisor kan udføre en række job opgaver. Certificeret Professional revisorer generelt udføre en bred vifte af regnskab, skat og konsulentservice for deres kunder. Nogle kan vælge at specialisere sig i forskellige områder, såsom revision eller retsmedicinsk accounting, som indebærer at undersøge og fortolke hvid krave forbrydelser som værdipapirer bedrageri og underslæb, konkurser og kontrakt tvister og andre komplekse og eventuelt kriminelle finansielle transaktioner, herunder hvidvaskning af organiserede kriminelle.
En post niveau certificeret professionel revisor generelt vil opretholde registreringer af rutinemæssig regnskabstransaktioner, og kan også hjælpe med udarbejdelsen af finansielle og operationelle rapporter, herunder trial balance, justeringer og ultimoposter. Entry level certificeret professionel revisor kan også hjælpe i analyse og fortolkning af regnskaber for anvendelsen af ledelsesteamet.
Den mellemliggende certificeret professionel revisor forbereder og vedligeholder regnskabsmæssige poster, ikke kun for almindelige regnskab, men kan også arbejde med omkostningsberegning og budget data, samt undersøge, analysere og fortolke regnskaber med henblik på at give rådgivning eller forberede erklæringer. En mellemliggende certificeret professionel revisor virker ofte som en fører til lavere niveau ansatte i regnskabsafdelingen.
En højtstående certificeret professionel revisor generelt fastsætter, fortolker, og analyserer komplekse regnskaber af årsregnskabet. Dette kan også omfatte generelle regnskab, koster eller budgetdata. Senior certificeret professionel revisor normalt også undersøger, analyserer og fortolker regnskaber for ledelse.
En certificeret professionel revisor med CPA-certificering, der lige startet ud i feltet kan begynde deres karriere med et firma, med job opgaver indebærer arbejde med flere klienter. Dem, som excel kan arbejde for at blive vejledere, ledere eller partnere; overføre til lederstillinger i forvaltning, revision eller høring; eller kan åbne deres egne virksomheder.
Generelt er en certificeret professionel revisor eller CPA har en stor mængde af erhvervsmæssig mobilitet og karriere fleksibilitet, samt en evne til at flytte op, flytte rundt, og tjene en meget komfortable levende, enten gennem beskæftigelse af en virksomhed eller er selvstændig med egen virksomhed. Placeringen af en certificeret professionel revisor er oftest et springbræt til større, fremtidige karriere flytter. De fleste Certified Professional revisorer vælger i sidste ende at flytte ind i økonomistyring eller intern revision. Det er langt mindre almindeligt for en ledelse revisor eller intern revisor til at flytte deres karriere og blive en certificeret professionel konto.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.